Les Journées des Plantes octobre 2020

Edition
64

Pak het leven eens anders aan en bekijk het vanuit een uniek perspectief. Klim weer in de bomen. Word wakker tussen de bladeren. Snuif de geur van bloesems op wanneer jij dat wilt. Een boomhut op maat maakt het kind in je weer wakker. Teruggaan naar de natuur geeft energie. Je beweegt op het ritme van de wind. Je ervaart het ruisen van het bladerdek. Je leeft voluit. Speel, verwonder, geniet. In alle comfort, in alle rust. MijnBoomhut.be creëert, ontwikkelt én bouwt de boomhut waar je altijd al van droomde. Oerdegelijk, van superieure kwaliteit en tot in de kleinste details afgewerkt.

123zaden biedt het grootste assortiment tuinzaden van Nederland, België e.o. U heeft de keuze uit een ruim assortiment groente-, kruiden- en bloemenzaden. 123zaden is dé winkel voor de beginnende en gevorderde tuinliefhebber. Uw zaden kopen doet u bij een zadenleverancier die niet alleen zaden verkoopt, maar zelf ook een passie heeft voor tuinieren en u uit eigen ervaring kan adviseren.

Ontworpen om te presteren. Onze zoektocht: Hoe kunnen we een uiterst efficiënte groeilamp ontwerpen voor alle soorten planten in hun verschillende groeifasen? In samenwerking met universiteiten en biologen ontwierpen we een plantlicht die het natuurlijk zonlicht nabootst met een minimaal energieverbruik en een ongeziene prestatie.

Als biologen is het onze ambitie om samen met u de beste ecologische oplossingen te vinden voor al uw groene ruimtes. Uw tuinen zullen niet alleen een plezier voor het oog zijn, maar ook een echte genot zijn voor de vijf zintuigen. We zullen een brede aangepaste biodiversiteit creëren, niet alleen om ten volle te kunnen genieten van de wisselende kleuren van de vier seizoenen, maar ook om de verschillende botanische functies en structuren te combineren.

Tijdens de online editie van de Tuindagen kunnen:

Crop linen is essential luxury for the home.
Made entirely from 100% Belgian linen, crop linen items are effortless, modern and chic home textiles.