Vakantiewoning Cottage Doornendijk *** - Vakantiewoning

Doornendijk Cottage 3*** ( toegekend Toerisme Vlaanderen ) is een voormalige jachtlodge daterende uit 1934 met hedendaags comfort in het krekengebied Meetjesland / natuurpark Doornendijk, een plek voor natuurliefhebbers, vogelspotters, fietsers en is centraal gelegen tussen de historische steden Gent - Brugge - Antwerpen en de Zeeuwse Eilanden en Noordzee kust.

Onze romantische jachtlodge (70m²) is gelegen op 3 km van het centrum van Assenede met een tuin van ongeveer 800 m² in een prachtig polderlandschap en het beschermd natuurgebied Doornendijk en is omringd door met populieren beplante dijken en kreken.

Meerdere terrassen kijken uit op een schitterend natuurgebied, uniek in Vlaanderen. Wij bieden twee tweepersoonskamers, een badkamer, keuken, zitkamer met boeken en informatie over de regio, Cd’s, Dvd's, LCD TV en Wifi internet. 100% stilte; het enige wat je kunt horen zijn de buren (de vogels). De regio is een paradijs voor te wandelen, fietsen of zomaar te relaxen.

Arrangement Beervelde

Bij een verblijf van min. 2 nachten en met het gebruik van de referentie "Tuindagen Beervelde" bieden we onze gasten koffie en gebak aan bij aankomst, alsook staat er een lekkere fles Belgisch bier en pralines klaar voor een romantische avond aan het haardvuur. Gratis fietsen ter beschikking.

  • Adres: Doornendijkstraat 9
  • Gemeente: 9960 Assenede
  • Prijs: Vanaf € 75
  • Afstand: 25 Km., 36 Min.

Meer info     Terug