De Tuindagen oktober 2016

De Wiltfang is een bedrijf dat functionele en mooie tuinproducten verkoopt. In de eerste plaats via deze website en een catalogus, maar ook via onze showroom en bijzondere buitenbeurzen.
Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin.

Schorten en tuinbroeken voor dames en heren en tafellinnen op maat.

Creatie van hoeden en modeaccessoires. Specialist in mannen- en vrouwenhoofddeksels.

Tuinhoeden, regenhoeden, klokkenhoeden, petten, stetson, borsalino.... Nelly presenteert een breed scala aan hoeden in alle soorten en maten alsook de mogelijkheid om je eigen hoofddeksels op maat te laten maken. Onze atelier is gevestigd in Frankrijk ten noorden van Lille in Haubourdin. Ik ontvang je graag op afspraak. Aarzel niet om contact met mij op te nemen op mijn Facebook pagina Nelly Chapeaux.

Toen ze het PKS bronzen tuingereedschap in 2003 op het spoor kwamen, waren ze meteen enthousiast. En besloten dit naar Nederland te brengen. Intussen is het oorspronkelijke assortiment uitgegroeid van 18 naar ruim 40 stukken gereedschap. Van handwieder tot spitvork en van woeler tot schoffel. Ook hebben ze Slakkenschrik® ontwikkeld. Dat zijn koperen ringen en kopertape, die planten natuurvriendelijk beschermen tegen slakken. Intussen leveren ze ook andere producten zoals de duurzame FELCO-snoeischaren.

Een mooie tuin is een prachtig visitekaartje. Maar om dit te realiseren is een specialist meer dan welkom. Tuinarchitect Michel D'Hondt heeft al 12 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud van tuinen. Ontwerpen doet Michel D’Hondt volledig zelf. Voor de aanleg en het onderhoud van de tuin en de aanleg van vijvers, kan hij dagelijks beroep doen op gedreven en competente vakmensen.

Hebe-soorten, éénjarigen, vaste planten en rotsplanten.

Een Geschenk geven is een plezier, een Geschenk krijgen doet plezier.

Gepersonaliseerde & geborduurde geschenken voor alle gelegenheden (geboorte, huwelijk, verjaardag, ...).

Allerlei te personaliseren artikelen zoals baby dekentjes, knuffeldoekjes, slabbetjes, babycapes, handdoeken, kinderkamerjasjes, schorten, fleecedekens, koeltasjes, boxershorts, herensokken, en nog veel meer voor Groot & Klein.

Bietini Design is een stijlvolle interieurzaak met tijdloze en hedendaagse meubels en accessoires, aan democratische prijzen.

Dankzij de tijdloze stijl van de meubels, kunnen deze geïntegreerd worden in zowel moderne als klassieke interieurs en is Bietini Design een adres voor alle leeftijden en stijlen.

Naast het grote aanbod van kwaliteits design artikelen bieden wij ook tal van tuindecoratie aan. 

Guy Berckmans alias De Groene Klusser kan je op een natuurvriendelijke manier helpen bij al jouw groene klussen.

Onder de specialiteiten van deze ecologisch tuinbeheerder zitten een aantal eeuwenoude technieken zoals vlechtschermen maken, heggen leggen, kruishagen vormen, aanplant en snoei van (klein)fruittuinen met leibomen en fruithagen.

Letterbeeld realiseert zowel werk in opdracht als eigen creaties in steen, metaal of andere materialen. We noemen onszelf graag schriftbeeldhouwers, omdat we vinden dat letterkappen meer is dan het kappen van de letter in steen. Het is de geest van de tekst die de basis vormt van het ontwerp en tot een uniek afgewerkt stuk leidt. Elke letter is anders, elke tekst is anders, elke steen is anders.