De Tuindagen oktober 2017

De Wiltfang is een bedrijf dat functionele en mooie tuinproducten verkoopt. In de eerste plaats via deze website en een catalogus, maar ook via onze showroom en bijzondere buitenbeurzen.
Het assortiment bestaat uit alle mogelijke handgereedschappen voor de tuin.

De glazen windschermen van Paraconstruct® zijn de ideale oplossing voor elke tuin. Sluit nu elk terras of pergola, groot of klein, af aan de windzijde met deze 'verplaatsbare' windschermen van Paraconstruct®.

Nooit meer stress met vervelende koude wind

Dankzij deze robuuste en oerdegelijke windschermen hoeft men zich geen zorgen meer te maken over wegwaaiende kranten, of lunchen in de koude wind. Vanaf nu kan men optimaal genieten van de zon in alle omstandigheden.

Baba Art is het werk van Geert Bakker, een autodidactische kunstenaar. Creatieve sculpturen, sterk als ijzer, gemaakt van schroot en oude hoefijzers. Gestileerde objecten, schroot en oude hoefijzers krijgen een nieuw leven. Zijn werk is als een puzzel, hij blijft zoeken naar de juiste vormen.

Schorten en tuinbroeken voor dames en heren en tafellinnen op maat.

Creatie van hoeden en modeaccessoires. Specialist in mannen- en vrouwenhoofddeksels.

Tuinhoeden, regenhoeden, klokkenhoeden, petten, stetson, borsalino.... Nelly presenteert een breed scala aan hoeden in alle soorten en maten alsook de mogelijkheid om je eigen hoofddeksels op maat te laten maken. Onze atelier is gevestigd in Frankrijk ten noorden van Lille in Haubourdin. Ik ontvang je graag op afspraak. Aarzel niet om contact met mij op te nemen op mijn Facebook pagina Nelly Chapeaux.

Toen ze het PKS bronzen tuingereedschap in 2003 op het spoor kwamen, waren ze meteen enthousiast. En besloten dit naar Nederland te brengen. Intussen is het oorspronkelijke assortiment uitgegroeid van 18 naar ruim 40 stukken gereedschap. Van handwieder tot spitvork en van woeler tot schoffel. Ook hebben ze Slakkenschrik® ontwikkeld. Dat zijn koperen ringen en kopertape, die planten natuurvriendelijk beschermen tegen slakken. Intussen leveren ze ook andere producten zoals de duurzame FELCO-snoeischaren.

Een mooie tuin is een prachtig visitekaartje. Maar om dit te realiseren is een specialist meer dan welkom. Tuinarchitect Michel D'Hondt heeft al 12 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud van tuinen. Ontwerpen doet Michel D’Hondt volledig zelf. Voor de aanleg en het onderhoud van de tuin en de aanleg van vijvers, kan hij dagelijks beroep doen op gedreven en competente vakmensen.

Hebe-soorten, éénjarigen, vaste planten en rotsplanten.

Een Geschenk geven is een plezier, een Geschenk krijgen doet plezier.

Gepersonaliseerde & geborduurde geschenken voor alle gelegenheden (geboorte, huwelijk, verjaardag, ...).

Allerlei te personaliseren artikelen zoals baby dekentjes, knuffeldoekjes, slabbetjes, babycapes, handdoeken, kinderkamerjasjes, schorten, fleecedekens, koeltasjes, boxershorts, herensokken, en nog veel meer voor Groot & Klein.