In 2017 startte Kristel Fierens met het Belgische merk Herbafix. Ze heeft een doel: beter voorkomen dan genezen. Voor de koudgeperste hondenvoeding gebruikt ze uitsluitend natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je hond zich optimaal voelt. Elke samenstelling is wetenschappelijk ondersteund en vrij van synthetische bewaarmiddelen, geur- en smaakstoffen. Met deze voeding boordevol natuurlijke antioxidanten wordt er ook gefocust op de lever, darmen, urinewegen en ontstekingen. Minder onaangename geurtjes verzekerd bij je viervoeter.

Alle Herbafixvoeding is koudgeperst, wat wil zeggen dat vitaminen worden behouden én dat de bereiding langer vers blijft. Daarnaast is het voedsel vrij van tarwe en dus ook van tarwegluten. Het voer wordt door tal van dierenartsen aanbevolen en is verkrijgbaar bij jou in de buurt.

Met een groot hart voor honden zet Herbafix zich bovendien elk jaar in voor asielhonden die het minder goed hebben. Breng zeker eens een bezoekje aan stand 106, Kristel geeft met veel plezier meer informatie.

 

Standnummer
106
Categorieën
In en rond de tuin
Specialiteiten
Koudgeperste voeding
Natuurlijke voeding
Hondenvoer