Promesse de Fleurs

Promesse de flerus - Schryve Jardin is een kwekerij gespecialiseerd in vaste planten, klimplanten en struiken. Het bedrijf, opgericht in 1950 in Hazebrouck, Vlaanderen, was oorspronkelijk gespecialiseerd in zaden en bloembollen. Geleidelijk aan ontwikkelde de activiteit zich en breidde de klantenkring uit tot buiten de grenzen van de regio. Klanten kwamen van ver en sommigen vroegen om hun planten te verzenden. Dit leidde geleidelijk tot de verkoop op afstand, die in de jaren negentig de kernactiviteit van het bedrijf werd. Later werd de website www.promessedefleurs.com gelanceerd. waar er ook een adviesportaal werd gemaakt met duizenden tips, tutorials, inspiratie voor de tuin, alles voor jou geschreven door ons kwekersteam.

Vandaag de dag is de kwekerij gelegen in Houplines, in het noorden van Frankrijk, met 5.000 m² serres en 1500 m² magazijn. De planten worden dagelijks opgehaald en verzonden in Frankrijk en Europa.

Het plantenassortiment bereikt nu 12.000 variëteiten, ongetwijfeld de grootste keuze in Frankrijk en waarschijnlijk ook in Europa.

Standnummer
203 (Zone 2)
Categorieën
Planten
Specialiteiten
Vaste planten
Bloembollen
Struiken
Contact

Promesse de Fleurs
Pascal Griot
23 route de Fresnel
59116 Houplines (Nord-Pas-de-Calais)
Frankrijk