Lunchen of dineren in het Park

Lunchen of dineren in het feeëriek historisch Koetshuis van het Park van Beervelde.

Eens “buiten je kot” gaan tafelen? Dit kan voortaan in het Koetshuis of op ons ruim terras en dit op vrijdag- en zaterdagavond tussen 18u en 22u30 of zondagmiddag tussen 12u en 15u, natuurlijk helemaal volgens de Corona-maatregelen. Het concept is een verdere doortrekking van het deel-en-eet concept dat De Feestarchitect recent op touw zette. Tot nu toe bestond enkel de take away formule maar nu kan je de menu’s degusteren en delen in het prachtige Koetshuis. Ontdek onze heerlijke vis, vlees en veggie gerechten, steeds vergezeld van smaakvolle side dishes om te delen. Dranken en desserts kan je ter plaatse bestellen. 

 

Boek jouw Lunch of Diner

Je hebt de keuze tussen de Menu van de week, de Veggie menu of het Vuurconcept.

Voor de barbecue (vuurconcept) gebruik je een Joy Charcoal Stove, volledig vervaardigd uit gerecycled gietaluminium. Je kan erop grillen, koken, bakken, braden en wokken! Daarbij is de Joy Stove, bijvoorbeeld na een avondje lekker buiten eten, uitermate geschikt als terraskachel. De kolen en het aanmaakblokje zitten reeds in de barbecue. Je hoeft dit enkel aan te steken en de rest gebeurt vanzelf.

Hou wel rekening dat dit enkel kan gebruikt worden buiten op het terras, bij slecht weer zal het eten gegrild worden voor jou en kan je het binnen opeten.

A la carte van 26 juni t.e.m. 5 juli

Voorgerechten

1. Komkommergazpacho

2. Vitello tonato

3. Gerookte makreel – Mierikswortel – Bloemkool

 

Hoofdgerechten

1. Buikspek – Chimichurri – groene asperges

2. Vis van de dag – groene asperges en zeekraal

(Hoofdgerechten telkens vergezeld van passende side dish naargelang seizoen)

 

Prijzen

Voorgerecht: € 18

Hoofdgerecht: € 25


Menu van de week van 26 juni t.e.m. 5 juli

Voorgerechten

Komkommergazpacho

Vitello tonato

Gerookte makreel – Mierikswortel – Bloemkool

Hoofdgerechten & side dishes

Buikspek – Chimichurri

Vis van de dag

Groene asperge – Zeekraal – Dragon

Watermeloen – Feta – Basilicum

Aardappelsalade

Salade – Tomaat

Brood en olijfolie

Prijzen

Volwassene: € 47,50

Kind: € 20


A la carte van 10 juli t.e.m. 19 juli

Voorgerechten

1. Maatjes

2. Bouilliesalade

3. Gazpacho

 

Hoofdgerechten

1. Varkenswang – Groene kruiden

2. Vis van de dag – Wittewijnsaus

(Hoofdgerechten telkens vergezeld van passende side dish naargelang seizoen)

 

Prijzen

Voorgerecht: € 18

Hoofdgerecht: € 25


Menu van de week van 10 juli t.e.m. 19 juli

Voorgerechten

Maatjes

Bouilliesalade

Gazpacho

Hoofdgerechten & side dishes

Varkenswang – Groene kruiden

Vis van de dag - Wittewijnsaus

Tomaat – Mozzarella

Geroosterde bloemkool & Broccoli – Edamame

Aardappeltjes

Frisse salade

Brood en olijfolie

Prijzen

Volwassene: € 47,50

Kind: € 20


Vuurconcept

Sneukelbord

Verschillende versneden vleeswaren – tapenades – groentjes – kazen – olijven – grissini

Om te grillen

gamba

entrecôte

slow cooked ribbetjes

witte pens

lamskotelet

buikspek

kipfilet

Side dishes

aardappelsalade – appel – spek

gemarineerde witte kool

linzensalade

groene boontjes – rode ui – enoki

salade – variatie tomaat – homemade vinaigrette

groene asperges – zeekraal – sesam

brood & olijfolie

Prijzen

Volwassene: € 53,50

Kind: € 20

 

Boek jouw Lunch of Diner