B&B 't Groene genoegen - Bed & Breakfast

Onthaasten als levensregel …

De naam zegt alles. Groen zijn de weilanden, groen zijn de bossen en groen is de weelderige tuin van de vroegere bloemisterij. Dit is een plattelandsadres puur sang. Niets doet vermoeden dat men zich op een boogscheut van Gent bevindt. Wie op zoek is naar rust, stilte en een gemoedelijke sfeer, en niet bang is voor een stevige wandeling of fietstocht vindt hier pure ontspanning.

De vier gastenkamers van onze fietsvriendelijke B&B zijn ondergebracht in een bijgebouw met aparte ingang en hebben alle een eigen badkamer. Geheel in stijl dragen de kamers - met hun frisse, rustige Flamand-kleuren - namen van begoniasoorten die vroeger ter plaatse geteeld werden: Cascade, Bouton de Rose, Marmorata en Pendula. Leuke extra van ''t Groene Genoegen is de privésauna en het grote ronde bubbelbad die je beide kan reserveren.

Bewust en kwaliteitsvol genieten doe je aan de uitgebreide ontbijttafel met hoofdzakelijk ambachtelijke, biologische en streekeigen producten. Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige leefruimte of op het zuiders terras. Alle kamers zijn voorzien van gratis Wifi-aansluiting. Er kan een extra bed of kinderbedje bijgeplaatst worden.

Enkel nog beschikbaarheid op donderdag 9 mei.

Meer info     Terug