Lunchen of dineren in het feeëriek historisch Koetshuis van het Park van Beervelde (juli en augustus)
Eens “buiten je kot” gaan tafelen? Dit kan voortaan in het Koetshuis of op ons ruim terras en dit op vrijdag- en zaterdagavond tussen 18u en 22u30 of zondagmiddag tussen 12u en 15u, natuurlijk helemaal volgens de Corona-maatregelen. Het concept is een verdere doortrekking van het deel-en-eet concept dat De Feestarchitect recent op touw zette. Tot nu toe bestond enkel de take away formule maar nu kan je de menu’s degusteren en delen in het prachtige Koetshuis. Ontdek onze heerlijke vis, vlees en veggie gerechten, steeds vergezeld van smaakvolle side dishes om te delen. Dranken en desserts kan je ter plaatse bestellen.
Je hebt de keuze tussen de Menu van de week, de Veggie menu of het Vuurconcept.
Voor de barbecue (vuurconcept) gebruik je een Joy Charcoal Stove, volledig vervaardigd uit gerecycled gietaluminium. Je kan erop grillen, koken, bakken, braden en wokken! Daarbij is de Joy Stove, bijvoorbeeld na een avondje lekker buiten eten, uitermate geschikt als terraskachel. De kolen en het aanmaakblokje zitten reeds in de barbecue. Je hoeft dit enkel aan te steken en de rest gebeurt vanzelf.
Hou wel rekening dat dit enkel kan gebruikt worden buiten op het terras, bij slecht weer zal het eten gegrild worden voor jou en kan je het binnen opeten.
A la carte van 21 augustus t.e.m. 30 augustus
Voorgerechten
1. Paprika – Tabouleh – Chorizo
2. Gazpacho Tomaat
3. Crème pas de bleu – Rode biet
Hoofdgerechten
1. Zalm
2. Parelhoen
(Hoofdgerechten telkens vergezeld van passende side dish naargelang seizoen)
Prijzen
Voorgerecht: € 18
Hoofdgerecht: € 25
Menu van de week van 21 augustus t.e.m. 30 augustus
Voorgerechten
Paprika – Tabouleh – Chorizo
Gazpacho Tomaat
Crème pas de bleu – Rode biet
Hoofdgerechten & side dishes
Zalm
Parelhoen
Groene asperge – Zeekraal
Ricotta – Bietjes
Gepofte aardappel
Watermeloen – Feta
Brood en olijfolie
Prijzen
Volwassene: € 47,50
Kind: € 20
Vuurconcept
Sneukelbord
Verschillende versneden vleeswaren – tapenades – groentjes – kazen – olijven – grissini
Om te grillen
gamba
entrecôte
slow cooked ribbetjes
witte pens
lamskotelet
buikspek
kipfilet
Side dishes
aardappelsalade – appel – spek
gemarineerde witte kool
couscoussalade
bietjes – ricotta
salade – variatie tomaat – homemade vinaigrette
groene asperges – zeekraal – sesam
brood & olijfolie
Prijzen
Volwassene: € 53,50
Kind: € 20