Individueel

Alhoewel het domein niet is ingericht voor wandelaars hebben wij ons, tenminste voor het ogenblik, als regel gegeven om nooit tussen zonsopgang en zonondergang een wandelaar te weigeren.

Wij verwachten wel dat hij zich aanmeldt, op zijn minst de eerste keer, dit kan telefonisch +32 (0)9 356 81 82, via mail rdk@parkvanbeervelde.be of door binnen te springen op het secretariaat (binnenplein koetshuis, trapjes op). De ingang is enkel via de Toverstraat, de toegang is gratis.

GROEPSBEZOEK

Voor groepen vanaf 15 personen kan een geleid bezoek aan het Park georganiseerd worden. Meestal worden de bezoeken door Graaf Renaud de Kerchove zelf verzorgd. Het bezoek duurt ongeveer één uur en komt neer op een gezonde wandeling in een heel, heel grote tuin. Gewoonlijk start de rondleiding aan het Koetshuis, te bereiken via de Toverstraat (zie plan). Wens je het groepsbezoek aan het Park te combineren met een lunch of koffiebuffet? Dan ontvangen wij jullie graag in Feestzaal Breughel (zie plan) waar de rondleiding kan starten en eindigen.

Praktische info

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje naar de reportage voor een korte indruk van deze rondleiding.